TARACENTER

Tibetansk buddhistisk senter er et sted for å utvikle indre, ytre og skjulte ressurser. Vi jobber med primært med tibetanske buddhistiske teknikker, og har også kurs innen kreativitet basert på vestlige metoder og tankegang. Vår hovedlærer er den tibetanske mester, Tulku Lobsang, og Aase-Hilde Brekke er av ham oppfordret til å lede Tarasenter, hvor hun underviser i ulike tibetanske yogateknikker.

www.taracenter.no

Tara_thanka

taramantra

Tara mantra: OM TARE TUTARE TURE SVA HA

Tulku Lama Lobsang er vår hovedlærer ved Taracenter i Oslo, og besøker oss hvert år for kurs, seminarer og undervisning.

lama lobsang
Tulku Lobsang er en høyt respektert buddhistmester og en anerkjent lege i tibetansk tradisjonell medisin og astrologi. Han besøker oss årlig med sin undervisning innen tibetansk buddhisme.

PÅMELDING TIL TARACENTER:

Aase-HIlde Brekke, post@taracenter.no

Mobil: +47 48 330 861

Besøksadresse: WILHELMS GT.4, 0168 OSLO

Bindende påmelding til alle arrangment.

TARACENTERETS TILBUD

Lu Jong
Lu Jong (tibetansk Lu=kropp og Jong=trening) er en helhetlig og balanserende treningsform, hvor en ved å kombinere bevegelse med pust og konsentrasjon styrker energien i kroppen. Hensikten er å forbedre og opprettholde god helse.

Tsa Lung: Tsa Lung er hentet fra "Tibetan Secret Yoga of the Five Elements". Tsa Lung er helende teknikker hvor man kombinerer pust og bevegelse og oppnår emosjonell renselse og balanse.

Kurs og foredrag om Tibets historie og kultur.

All undervisning ved Tarasenter er ved Aase-Hilde Brekke, hvis ikke annet er oppgitt. Hun er godkjent Tsa Lung og Lu Jong instruktør av Tulku Lobsang, og har siden 1992 jobbet som kunstner og underviser ved høgskoler og universitet, for frie lag og organisasjoner.